De Groenten van Cors, hoe werkt dat precies?


De Groenten van Cors is een abonnement op een wekelijks groentepakket voor vier maaltijden.

Inhoud pakket

Iedere week leveren we je een mooi en compleet pakket van verse, onbespoten groenten. De inhoud varieert per week en is afhankelijk van het seizoen.
Een wekelijks pakket (BLAUW) bevat vier soorten groenten, hierbij ontvangt je hierbij aardappelen. In principe kun je hier vier maaltijden van bereiden.
Er is ook een box met enkel groenten (GEEL), hier zitten vijf soorten groenten in.
Aan het eind van iedere week geven we de inhoud van de week erop door. Dit is altijd onder voorbehoud, omdat we met verse groenten werken.

Zorgboerderij

Onze groenten zijn afkomstig van Zorgboerderij De Zuidpunt. Door het afnemen van het groentepakket eet je niet alleen gezond, lekker en milieubewust, maar draag je tegelijk bij aan de zorg voor deelnemers op onze zorgboerderij. De deelnemers helpen bij het planten, oogsten en klaarmaken van de pakketten.

Betaling

Betaling van het groentepakket gaat via factuur (mail). We factureren aan het begin van de maand het daadwerkelijk aantal afgenomen pakketten van de maand ervoor.

Afhalen

We leveren een deel van de pakketten op woensdag en een deel op vrijdag (zie overzicht afhaalpunten). Bij afhalen schrijf je je naam op een lijst. Het is belangrijk om het pakket binnen de vastgestelde afhaaltijden af te halen. Wanneer er pakketten blijven staan, worden die door de mensen van de afhaallocaties gebruikt of weggegeven. We vinden het namelijk jammer om de groente te laten verpieteren.
Om de groenten zo lang mogelijk vers te houden, leveren we ze in een koelbox, die op de locatie blijft staan. Het is dus handig om een tas mee te nemen bij het afhalen.

Abonnement

De Groenten van Cors is een maandabonnement voor een wekelijks pakket. Het abonnement is maandelijks opzegbaar per e-mail (info@degroentenvancors.nl). Je krijgt van ons een bevestiging per e-mail.

Overslaan

Wil je een of meerdere weken overslaan, geef dit dan uiterlijk de vrijdag de week ervoor per e-mail aan ons door (info@degroentenvancors.nl). Je krijgt van ons een bevestiging.

Prijzen

Prijzen per week BLAUW GEEL
1-persoons pakket €7,00 €8,00
2-persoons pakket €8,00 €9,00
4-persoons pakket €9.50 €10.50


De prijzen zijn inclusief distributie naar het afhaalpunt. Bij thuisbezorgen komt er €2,50 per pakket bij.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een wijziging doorgeven, dan kan dat door een email te sturen naar info@degroentenvancors.nl. Je kunt ons ook bellen (ma-di-do-vr tussen 11:00 en 16:00 uur) via 06-81611302

Klik hier om je direct aan te melden voor het groentepakket


DE GROENTEN VAN CORS – heerlijk, vers en uit het seizoen

Zorgboerderij De Zuidpunt
Polder Oudendijk 2a
3329 LL Dordrecht
info@degroentenvancors.nl
06-81611302

X